Wednesday, 4 July 2012

TESTIMONI MINYAK IKAT KASIH

TESTIMONI
Item : Minyak Ikat Kasih

Customer saja nak try nak bg mantop mana2 yg patut
mmg beli utk cik abg tp abg xmo kpki, xsempat ktnye, so i pki laa... start pki last week, so dah hampir seminggu i sapu kat breast n punggung, adduhhhh......
bra yg i pki dah ketat la dear.. mengah rasenye nak bernafas.. hahaha.. rs cam pki korset plak..
yang tang punggung tu, cik abg ckp dah xnmpak kat kain klu jln2 tu dah xnmpk la londeh nye.. hiiihihi.. sabar je tau die kt punggung i londeh, cik abg i suke babap montot i tau.. mantap kt die.. hehehehe.. i suke sgt2.. item yg len ni i kn cube juga laa.. nak bg lg mantap servis i.. hehehehe.. i suke cik abg puji2..

__________________________________________________________________________________




TESTIMONI PANAS!!!

testimoni agen lelaki..:)

beliau mencuba MIk utk membesarkan bebed nya.. ternyata berhasil....

terima kasih buat pengasas JSD yg memperkenalkan MIK. memang SUPERB. baru seminggu saya gunakan, terasa perbezaan berat yg ketara. saiz BEBIRD sy juga ada berubahan. Boleh terasa sesuatu yg lebih besar di celah peha. MIK memang menjadikan BEBIRD lebih mantap dan padat. Tq JSD.

__________________________________________________________________________________

No comments:

Post a Comment

Post a Comment